avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Probleme contor gaz
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Probleme contor gaz

Buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat. Acum un an de zile am cumparat un apartament in care locuiesc cca 4 luni pe an. Azi au venit cei de la GDF GAZ sa schimbe contorul.am fost de acord si dupa demontare au sesizat o zgarietura in interior pe partea de plastic Au spus ca il vor trimite la metrolog ptr constatare si au mai afirmat ca e o posibila frauda. Cum se poate asa ceva, mai ales ca am platit facturi si de 150 roni, in conditiile in care mai mult locuiesc la casa, contorul se afla pe casa scarii si mai ales e un tip vechi de contor care nu avea sigilii. Daca ar fi fost o problema cu consumul de ce nu s-au sesizat intr-un an de zile? Cum pot ei sa demonstreze acest lucru? Eu pot demonstra prin viza de intrare si iesire din tara si contractul de munca din strainatate, ca locuiesc doar 4 sau 5 luni de zile pe an! Va multumesc anticipat! Cu respect Iancu Ana-Maria
Cel mai recent răspuns: Veronica_ , utilizator 18:53, 23 Februarie 2018
E dreptul lor sa-l trimita la expertiza, asteptati intai rezultatul, nu cred sa fie vreo problema.
tocmai am venit de la verificare si cu adevarat contorul era deteriorat si automat nu inregistra consumul total de gaze. Ce e de facut ? Va rog daca aveti un sfat il accept cu cea mai mare placere! Cum pot demonstra ca nu am comis aceasta ilegalitate dar cum pot demonstra ca asa am preluat contorul? Este incredibil prin ce stres pot trece oamenii nevinovati!!!!!
Ei ce v-au zis in afara de faptul ca era deteriorat si nu inregistra corect ?
Mi-au spus sa ma prezint maine dimineata la sediul central unde vor trimite rezultatele si cu siguranta va trebui sa platesc consumul maxim de gaz pe 24 ore X 90 de zile. Pentru ca nu ma simt vinovata ar fi de preferat sa iau un avocat pentru ca , ma gandesc ca daca as fi de accord sa achit asta ar insemna ca as accepta ca este vina mea!

Am uitat sa precizez ca in constatare scrie : contorul areracordul de iesire gaurit urmare a unei interventii neautorizate ceea ce s-a putut vedea cand l-au desfacut!
Ultima modificare: Miercuri, 19 Iunie 2013
anamariaiancu, utilizator
Cand ati cumparat apartamentul si ati trecut contractul pe dv. au venit sa verifice contorul? Ca daca nu pot zice orice fara sa poata dovedi momentul interventiei.

Alte discuții în legătură

Acuzatie consum fraudulos gaze. cristiene cristiene Sunt acuzat pe nedrept de consum fraudulos gaze naturale Saptamana trecuta ianuarie 2012 au venit reprezentantii companiei de gaze pt a schimba contorul de ... (vezi toată discuția)
Acuzata pe nedrept de frauda la contorul de gaze amdrm amdrm Buna ziua, Va scriu intrucat ma confrunt cu urmatoarea problema: locuiesc intr-un imobil mic (3 apartamente) si contoarele de gaz sunt undeva in curte. Cei ... (vezi toată discuția)
Frauda contor gaz kernelcpu kernelcpu Buna ziua, Am nevoie de un sfat legat de o problema pe care o am cu cei de la gaze. In 2009 am cumparat un apartament si am trecut contractul de gaz pe ... (vezi toată discuția)