avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1129 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Frauda contor gaz
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Frauda contor gaz

Buna ziua,
Am nevoie de un sfat legat de o problema pe care o am cu cei de la gaze.
In 2009 am cumparat un apartament si am trecut contractul de gaz pe numele meu. Zilele trecute au venit reprezentantii firmei sa-mi schimbe contorul, pana aici totul ok, am fost de acord cu schimbarea, etc. Cand au desfacut contorul vechi au descoperit o gaura pe partea de iesire si mi-au spus ca e frauda la contor. Le-am explicat ca asa e de cand am cumparat apartam. si a ramas sa iau legatura cu seful lor.
Astazi m-am intalnit cu respectivul sef si mi-a spus ca exista 2 solutii: sa platesc o suma de bani (cu toate ca a vazut si el ca nu sunt vinovat conform istoricului facturilor) sau sa trimita dosarul la juridic si de aici spre organele care se ocupa cu astfel de cazuri.
Ce sfaturi imi puteti da, sa platesc banii (si sa ma declar indirect vinovat) sau sa astept sa vad ce se intampla cu dosarul (cercetare, judecata, etc.) ?
Cel mai recent răspuns: themis , utilizator 20:00, 11 Februarie 2014
Nu plătiţi nimic. Dacă la demontarea contorului nu au constatat existenţa urmelor de violare a sigiliilor sau existenţa unor sigilii false, dacă acea gaură nu era în fapt un racord către apartamentul dumneavoastră, nu prea au ce să vă facă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme contor gaz anamariaiancu anamariaiancu Buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat. Acum un an de zile am cumparat un apartament in care locuiesc cca 4 luni pe an. Azi au venit cei de la GDF ... (vezi toată discuția)
Contor gaze defect Veronica_ Veronica_ Buna ziua. Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie: apartament nou, cumparat in 2017 de la un dezvoltator. Contoarele de gaz erau montate. Dupa cumparare a ... (vezi toată discuția)
Acuzatie consum fraudulos gaze. cristiene cristiene Sunt acuzat pe nedrept de consum fraudulos gaze naturale Saptamana trecuta ianuarie 2012 au venit reprezentantii companiei de gaze pt a schimba contorul de ... (vezi toată discuția)