avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... drept de vizita al tatalui
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

drept de vizita al tatalui

revin oare de ce imi vad copilul doar 2 ore duminica si ce pot face ?sunt in proces de divort am al 4 lea termen pe 23 martie si mama copilului meu imi interzice sa imi vad copilul sa il scot in parc etc doar 2 3 ore duminica la ea acasa si cam atat .sa zic mersi pana la pronuntare?nu stiu dar chiar e absurd avand in vedere ca nu eu am vrut sa divortam nu am inselat-o nu am batutu-o nu am jignit-o cu nimic am avut grije de ea si de copil mai mult decat se putea la modul la care noaptea munceam si ziua stateam cu copilul si multe alte sacrifiicii doar banii prea putini, situatia financiara si "ajutorul" soacrei ne-au dis la acest divort penibil si o lupta vizavi de copil de dreptul meu de tata.sunt dec acord ca copilul sa creasaca alaturi de mama si doar pentru binelele lui e o mama as spune buna pentru copilul meu dar ...dupa despartirea in fapt am incrercat sa aduc impacarea sa-i arat ca copilul are nevoie de tata si mama si ca nu e bine si degeaba sunt constient ca doar timpul le poate rezolva pe toate dar eu nu pot beneficia de drepturile mele ca tata si apropo de drepturi am si obligatii pe care mi leam respectat din punc de vedere financiar atat cat miam permis si sentimental atat cat mia fost permis ce sa fac????cheltui bani pe avocat in loc s-ai investesc in copil vi se pare normal??#-o
Cel mai recent răspuns: bradutz , utilizator 17:16, 9 Martie 2009
Pana la finalizarea divortului ambii parinti se implica in proportii egale in educatie minorului.Exigentele mamei sunt nejustificate.
Daca se va dispune incredintarea minorului mamei , obligarea dvs la plata pensiei de intretinere ,va puteti exprima optiunea conform careia doriti sa va exercitati dreptul de vizita.
Daca puteti ajunge la o buna invoiala cu sotia cu privire la acesta , si programul este unul temeinic , instanta ia act de acesta si l consfinteste in hotararea judecatoreasca.
Daca sunt disesiuni , ramane la latitudinea instantei sa precizeze un mod de functionare al acestuia
Succes
Stimate domn,
trebuie sa stiti foarte bine ce doriti sa realizati, unde doriti sa investiti si cine doriti sa va reprezinte.Este foarte important ce avocat aveti.Din pacate, tendinta generala este de a "trage pisica de coada" de a intinde procesele si de a castiga mai mult.Problema este foarte simpla.Se rezolva daca aveti cine sa va reprezinte si o face corect.Discutati cu avocatul costul procesului inainte, discutati ce executa concret pe onorariul convenit si fixati cu el si un onorariu de succes pentru finalul procesului.Trebuie sa aiba motivatie sa-l castige, altfe, ;) Daca vedeti ca "o intinde prea mult, schimbati- l :confused:
Atentie, in general in divorturi nu exista intelegeri amiabile, cu atat mai putin in cazul dumneavoastra.Cereti prin acest proces, desfacerea casatoriei, revenirea "fostei", la numele purtat anterior, incredintarea copilului, program de vizitare, cuantum pentru pensia de intretinere.
va dorim succes
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Martie 2009
Eu.Ro.Lex & Av. Martin Vasile Emil , Avocat
sunt de acord doamna stoica dar ce fac eu pana la pronuntare , apel ca la asta ma astept si asa mai departe stau si sufar ca un prost si ma gandesc ca o sa vina si ziua cand am si eu drepturi? cunoasteti mai bine situatia mea e normal asa?
eu.ro.... stimate avocata mea a facut tot posibilul sa terminam cat mai repede mam inteles cu ea la termen nu pe proces si char a vrut sa terminam dar sotia vrea cu tot dinadinsul sa ma alunge sa imi limiteze drepturile vizavi de copil cat mai mult asta a spus si avocatei mele la ultimul termen
Se poate avea o discutie deschisa cu sotia dvs ?
Se ajungeti la un consens , la un comun acord ?
In lipsa acestuia , va puteti adresa Politiei pt ca va obstructioneaza dreptul de a va implica in buna educatie a minorului.
Urmati sfatul av.Eurolex. Consultati-va cu avocatul dvs , intrucat ati incheiat respectivul contract de asistenta juridica tocmai pt a va consilia...sau exista probleme de comunicare?

Alte discuții în legătură

Program vizita Eladaniela2004 Eladaniela2004 Dacă soțul nu e de acord cu stabilirea unui program de vizita mai permeabil pt copil(acum dorește zilnic 4 ore, 365 zile pe an, în locuință mamei), cum e ... (vezi toată discuția)
Dreptul familiei tiberiucezar tiberiucezar BUNA ZIUA Am o MARE PROBLEMA. Pe scurt.Sunt in divort cu sotia care a depus divortul eu facand cerere reconventionala. Anul acesta am facut fiecare ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedez pentru ore de vizita ContSters149121 ContSters149121 cum trebuie sa procedez pentru obtinerea custodiei minorului? mai ales ca in ultimile 2 luni nu am mai putut lua legatura cu minorul... (minorul este la ... (vezi toată discuția)