avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri europene pentru activitati sportive
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri europene pentru activitati sportive

buna ziua...am terminat studiile superioare profil educatie fizica si sport -specializare"atletism si handbal:..si vreau sa imi fac o echipa privata de handbal...intrebare:pot accesa fonduri europene nerambursabile pentru proiectul meu?...si unde anume ma pot adresa si ce imi trebuie pentru a accesa fondurile..(proiect-caiet de sarcini etc..)multumesc..
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 14:28, 10 Iunie 2013
In primul rand trebuie sa va organizati intr-o forma legala ONG, SRL, etc. Trebuie sa atrageti investitori si sponsori sau sa faceti un parteneriat public-privat. Fonduri europene nu se acorda pe acest segment doar pentru dezvoltare. Gasiti pe internet multe informatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatii si fundatii cler cler Suntem un ONG in jud Galati, ne ocupam cu probleme sociale in satele din judetul in care activam. Am putea accesa Fonduri Europene? Ne puteti Recomanda o Firma ... (vezi toată discuția)
Cursuri gratuite de formare profesionala Maria Nigel Maria Nigel poate stie cineva...daca uniunea europeana poate sa ma sprijine in vederaea efectuarii unui curs...oricare ar fi....numai sa nu il platesc pt ca nu am putere ... (vezi toată discuția)
Am infintat o asociatie sportiva non-profit cu personalitate juridica Sebastian Calin Sebastian Calin Buna ziua, Baiatul meu face tenis de performanta de cel putin 10 ani si ca atare, dat fiind costurile f mari la care sa ajuns, am infintat o asociatie ... (vezi toată discuția)