avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Asociatii si Fundatii
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Asociatii si Fundatii

Suntem un ONG in jud Galati, ne ocupam cu probleme sociale in satele din judetul in care activam. Am putea accesa Fonduri Europene? Ne puteti Recomanda o Firma specializata pentru ONG Va multumim!
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 06:32, 19 Februarie 2015
Da, puteti accesa fonduri europene. NU. Pe forumul avocatnet nu se face mica publicitate. Va recomand sa dati o cautare pe google pentru fonduri in domeniul d-voastra de activitate (se pare ca sunt niste proiecte pe educatie elvetiene cu termen de depunere adocumentatie in martie) si nu fiti atat de sigur ca mirajul "societatii de consultanta specializate care rezolva orice problema" este real.
Succes!
Gasiti sursele de finantare pentru ONG la urmatoarea adresa, incepand cu pagina 51.
[ link extern ]

Daca nu aveti experienta in accesare si implementare proiecte europene, recomand parteneriate cu institutii abilitate sau alte ONG cu experienta.
Ultima modificare: Joi, 19 Februarie 2015
Daniela Bolog, Consultant credite si finantari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri ong - scoala si cantina pentru romi ginmarstar ginmarstar Daca fac proiect pentru fonduri europene nerambursabile trebuie sa am eu un avans de bani innainte ex: 20% din valoare sau cum...? am auzit astazi si m-am cam ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene pentru activitati sportive alex83 alex83 buna ziua...am terminat studiile superioare profil educatie fizica si sport -specializare\\"atletism si handbal:..si vreau sa imi fac o echipa privata de ... (vezi toată discuția)
fonduri modernizare gradinita FELYSS FELYSS Buna seara! Pot primi fonduri nerambursabile pentru modernizarea unei gradinite particulare din mediul urban sau pentru pregatirea personalului didactic?Va ... (vezi toată discuția)