avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri ong - scoala si cantina pentru romi
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri ong - scoala si cantina pentru romi

Daca fac proiect pentru fonduri europene nerambursabile trebuie sa am eu un avans de bani innainte ex: 20% din valoare sau cum...? am auzit astazi si m-am cam hotarat sa renunt la ce mi-am propus pentru societatea civila.
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 09:36, 14 Decembrie 2011
in planul dvs., trebuie sa demonstrati ca puteti asigura fluxul de numerar fie din surse proprii , fie din credit bancar.
de ce nu va ganditi la un parteneriat?
care este programul pe care doriti sa-l accesati?
problema este ca sunt la inceput, doresc sa accesez ceva legat de discriminare de a opri abuzurile fata de etnia roma si de a le creea acestora o scoala si eventual o cantina
Poate ca mai bine e sa incercati cateva activitati asa mai mici, pentru a capata ceva experienta, a obisnui membrii din asociatie cu tipul acesta de activitati cu si pentru acest grup tinta, sa incercati sa va faceti simtita prezenta in acea comunitate. Si nu in ultimul rand, e bine sa aveti ce pune acolo la o eventuala cerere de finantare ca experienta a organizatiei si mai ales ca rezultate palpabile, cuantificabile. Succes.
m-am gandit sa adun semnaturi de la ednia roma din judet cum ca sunt de acord cu si ca vor sa aiba o scoala si o cantina.
Ideaa de a acorda o masa calda unui grup, presupune un spatiu in care ei sa se adune. Asta deci se restrange la populatia dintr-o micro comunitate (un cartier daca e vorba de un oras sau cateva strazi, poate un sat, la tara. Asta inseamna ca trebuie sa descoperiti acele comunitati cu adevarat vulnerabile di judet si doar asupra lor sa lucrati.
Ultima modificare: Marți, 13 Decembrie 2011
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Infiintare asociatie pentru copii belacsabacsaba belacsabacsaba Buna ziua Sunt interesat de a infiinta o asociatie pentru copii orfani etnie rom. Cat ma coasta infiintarea si unde sa incep infiintarea. Multumesc (vezi toată discuția)
Ong, asociatie, sau ? daniel004 daniel004 Buna ziua, Fratele meu are un handicap motor grav din urma unui accident sportiv si impreuna cu alte familii si prieteni m-am gandit sa infiintam un ONG sau ... (vezi toată discuția)
8 aprilie - ziua internationala a rromilor trope_doi trope_doi Ziua internationala a rromilor se sarbatoreste in fiecare an la inceputul lunii Aprilie. Ideea de a marca o astfel de zi a luat nastere la Londra, in 1971, ... (vezi toată discuția)