Daca fac proiect pentru fonduri europene nerambursabile trebuie sa am eu un avans de bani innainte ex: 20% din valoare sau cum...? am auzit astazi si m-am cam hotarat sa renunt la ce mi-am propus pentru societatea civila.
in planul dvs., trebuie sa demonstrati ca puteti asigura fluxul de numerar fie din surse proprii , fie din credit bancar.
de ce nu va ganditi la un parteneriat?
care este programul pe care doriti sa-l accesati?
problema este ca sunt la inceput, doresc sa accesez ceva legat de discriminare de a opri abuzurile fata de etnia roma si de a le creea acestora o scoala si eventual o cantina
Poate ca mai bine e sa incercati cateva activitati asa mai mici, pentru a capata ceva experienta, a obisnui membrii din asociatie cu tipul acesta de activitati cu si pentru acest grup tinta, sa incercati sa va faceti simtita prezenta in acea comunitate. Si nu in ultimul rand, e bine sa aveti ce pune acolo la o eventuala cerere de finantare ca experienta a organizatiei si mai ales ca rezultate palpabile, cuantificabile. Succes.
Ideaa de a acorda o masa calda unui grup, presupune un spatiu in care ei sa se adune. Asta deci se restrange la populatia dintr-o micro comunitate (un cartier daca e vorba de un oras sau cateva strazi, poate un sat, la tara. Asta inseamna ca trebuie sa descoperiti acele comunitati cu adevarat vulnerabile di judet si doar asupra lor sa lucrati.