avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri ong - scoala si cantina pentru romi
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri ong - scoala si cantina pentru romi

Daca fac proiect pentru fonduri europene nerambursabile trebuie sa am eu un avans de bani innainte ex: 20% din valoare sau cum...? am auzit astazi si m-am cam hotarat sa renunt la ce mi-am propus pentru societatea civila.
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 09:36, 14 Decembrie 2011
da eu sunt din slatina jud.olt unde este un oras cu aprox. 10.000 de romi. si ma gandeam daca iau semnaturi de la romi poate daca ei isi dau acordul sa ii reprezint si in instanta si in fata primariei etc poate se tine cont si de treaba aceasta in fata u.e
in primul rand trebuie sa infiintati un ONG in care sa cooptati cat mai multi membri ai comunitatii cu posibilitati financiare, care sa va sprijine in ideea dvs. si sa dezvoltati pentru inceput diverse activitati educative care sa dea incredere comunitatii
apoi sa luati legatura cu autoritatile locale in vederea unui parteneriat pentru a va sprijini in cazul in care depuneti o cerere de finantare
pentru inceput ar trebui sa luati legatura si cu alte ONG-uri care lucreaza pe proiecte de acest tip dar cel mai important este sa reusiti sa aveti o buna cooperare cu grupul tinta, care nu poate fi de 10000 la inceput.

este o activitate ampla, si categoric aveti nevoie de sprijinul comunitatii pentru o buna cooperare
va recomand cateva link-uri,
[ link extern ] /
[ link extern ]
Centrul de Resurse pentru Comunitatile de Romi
www.romacenter.ro

mult succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare asociatie pentru copii belacsabacsaba belacsabacsaba Buna ziua Sunt interesat de a infiinta o asociatie pentru copii orfani etnie rom. Cat ma coasta infiintarea si unde sa incep infiintarea. Multumesc (vezi toată discuția)
Ong, asociatie, sau ? daniel004 daniel004 Buna ziua, Fratele meu are un handicap motor grav din urma unui accident sportiv si impreuna cu alte familii si prieteni m-am gandit sa infiintam un ONG sau ... (vezi toată discuția)
8 aprilie - ziua internationala a rromilor trope_doi trope_doi Ziua internationala a rromilor se sarbatoreste in fiecare an la inceputul lunii Aprilie. Ideea de a marca o astfel de zi a luat nastere la Londra, in 1971, ... (vezi toată discuția)