avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA sau altceva pentru prepararea prajiturilor la ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA sau altceva pentru prepararea prajiturilor la domiciliu?

Buna ziua,

As dori sa intreb cum este posibil,( orice forma legala), sa faci prajituri acasa( si tot feluri de torturi)?

Se poate face PFA, II, sau asociatie familiala daca cineva a iesit in pensie anticipata fara penalizari?cu obtinereor avizele sanitare si sanitar-veterinare, si cu respectarea legislatiei in vigoare(ambalare, etichetare, pastrare si livrare, casa de marcat.....)
Trebuie neaparat calificare de cofetar sau e suficient liceul de alimentar?

Prajiturile de casa se pot face ci cu certificat de producator?

Asociatia familiala este mai avantajoasa decat PFA sau II?
Ultima modificare: Duminică, 9 Iunie 2013
melcsy, utilizator

Alte discuții în legătură

Diferenta intre pfa , ii si asociatia familiala melcsy melcsy Va rog frumos puteti sa-mi ziceti care este ceea mai avantajoasa din toate punctele de vedere? adica PFA, II sau Asociatia Familiala? Mama daca a iesit ... (vezi toată discuția)
Comert prajituri de casa legalitate ionutmcinjau ionutmcinjau Buna ziua, mama este cofetar cu studii, experienta de 30 ani si ar dori sa lanseze propria afacere initial preparand prajituri acasa si vanzand prin promovarea ... (vezi toată discuția)
Dulciuri de casa - ce autorizatii sunt necesare pentru preparare si comercializare? saadeddine saadeddine ma intereseaza mult afacerea dar nu stiu de ce fel de autorizatii am nevoie -in special cele sanitare- daca pot sa o pun in practica legal??!! mai exact va ... (vezi toată discuția)