MirelaDavid a scris:
Puteti solicita Primariei sa va indice numele proprietarilor, justificandu-va cererea tocmai pe imprejurarea pe care ati descris-o. Daca imobilul este inscris in cartea funciara, puteti solicita la OCPI un extras de carte funciara, unde este mentionat numele proprietarului.
Acoperisul unei cladiri cu mai multe apartamente este parte comuna indiviza, ceea ce inseamna ca toti proprietarii de apartamente au obligatia legala de a contribui, in cota parte indiviza , la cheltuielile de reparare sau inlocuire.
Am solicitat Primariei cu o cerere inregistrata pe 13.06.2013, asa cum mi-ati sugerat, sa ne indice numele proprietarilor, dar inca nu am primit nici un raspuns. Am dat cateva telefoane la Primarie reclamand ca a trecut termenul de 30 zile(cel putin asa am aflat si eu de pe internet) in care ar fi trebuit sa primesc un raspuns, dar doamna cu care am vorbit mi-a spus ca e singura pe oras (sau pe judet) si ca nu-si distruge sanatatea doar ca sa respecte niste termene si ca nu am altceva de facut decat sa astept acasa raspunsul oficial. Ce alte solutii avem in aceasta situatie? Eu, personal sunt un om inzestrat cu multa rabdare, dar mama mea care locuieste in acel imobil nu intelege (pe buna dreptate) ce se intampla si este foarte nelinistita.