avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Repartizare cost reparare acoperis
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Repartizare cost reparare acoperis

Am urmatoarea situatie: acoperisul necesita reparatii - sunt 4 proprietari in imobil demisol+parter+etaj+pod.
Podul este impartit in 2 spatii - unul este proprietate explicita a unui proprietar iar restul sunt spatii comune, cu ponderi specificate in cadastru.
In acest caz cum se face repartizare costurilor de reparare a acoperisului ?

Multumesc,
Dragos
Cel mai recent răspuns: BEN46 , utilizator 10:48, 1 Martie 2019
Costurile cu repararea se face conform părții indivize din imobil , mai ales că aveți ponderea specificată in cadastru nu ar trebui să aveți probleme .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cote indivize pod avb_grup avb_grup Buna ziua, Intr-un imobil care are demisol parter, etaj si pod (mansardat partial) exista initial un singur proprietar, dupa moartea caruia raman [b]doi ... (vezi toată discuția)
Podul este accesoriu fata de apartamentele de la mansarda sau fata de cele de la nivelurile inferioare? avb_grup avb_grup Buna ziua, Intr-un imobil care are demisol parter, etaj si pod (mansardat partial) exista initial un singur proprietar, dupa moartea caruia raman [b]doi ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli comune la reparatii Marius Jeler Intreprindere Individuala Marius Jeler Intreprindere Individuala Buna ziua, doresc sa va intreb: cine trebuie sa suporte cheltuiala pt reparatia acoperisului fisurat, cel care sta la ultimul etaj si caruia i se infiltreaza ... (vezi toată discuția)