avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Scutire de mpozit
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Scutire de mpozit

Sunt beneficiar al legii 118/1990 si am scutire de impozit pentru un imobil si terenuri. Sunt mostenitorul unic al imobilului si terenului pentru care vreau sa beneficiez de scutirea de impozit, dar nu am facuta succesiunea. Dar am totusi o declaratie notariala pentru alt imobil prin care accept succesiunea atat dupa mama cat si dupa tata.
In aceste conditii pot beneficia de dreptul conferit de legea 118/1990 ?
Ultima modificare: Luni, 10 Iunie 2013
carmen01011958, moderator
Cel mai recent răspuns: David & Zanescu S.C.P.A. , Avocat 00:28, 10 Iunie 2013
Declaratia de acceptare a succesiunii nu este suficienta, este necesar sa dezbateti succesiunea, certificatul de mostenitor va constitui titlu de proprietate pentru imobil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune ElenaBB ElenaBB Parintii mei au fost deportati in Baragan si deci au beneficiat de scutirea de impozit pe terenuri si cladiri conf. legii 18/1990. Eu sunt beneficiar al ... (vezi toată discuția)
Facilitati fiscale persoane handicap ContSters378867 ContSters378867 Buna ziua! ma adresez dumneavoastra cu urmatoarea situatie. Sunt persoana cu un handicap grav, si doresc sa stiu cum pot beneficia de scutirea platii ... (vezi toată discuția)
Succesiune ElenaBB ElenaBB Parintii mei au fost deportati in Baragan si beneficiari ai legii 18/1990 prin care sunt scutiti de plata impozitului pe o proprietate. Ei au decedat. Eu sunt ... (vezi toată discuția)