avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

Parintii mei au fost deportati in Baragan si beneficiari ai legii 18/1990 prin care sunt scutiti de plata impozitului pe o proprietate. Ei au decedat. Eu sunt de asemenea beneficiar al acelaiasi legi. Nu am facut succesiunea, dar am certificat de mostenitor. Pot in baza acestuia sa il duc la taxe si impozite pentru a beneficia de scutirea de impozit pe o proprietate
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 13:55, 24 Mai 2013
Cum aveti certificat de motenitor daca nu ati dezbatut succesiunea?
Am declaratie notariala cum ca accept mostenirea
acela nu e certificat de mostenitor. pe baza acelei declaratii si cu acte de stare civila si acte de proprietate mergeti la un notar pt dezbaterea succesiunii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune ElenaBB ElenaBB Parintii mei au fost deportati in Baragan si deci au beneficiat de scutirea de impozit pe terenuri si cladiri conf. legii 18/1990. Eu sunt beneficiar al ... (vezi toată discuția)
Urmasii d-l 118/1990 si lg 189/2000 sunt scutite de impozit selicutza selicutza Urmasii Decretului - Lege nr. 118/1990 si Legii nr. 189/2000 sunt scutiti de la plata imozitului pe cladiri si teren. Ma refer la sotii/sotiile beneficiarilor ... (vezi toată discuția)
Directia de inpozite si taxe locale redialboss redialboss buna dimineata in urma cu cateva zile am primit o adresa de infintare a popririi trimisa de directia ... (vezi toată discuția)