avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Echivalare studii: sisteme informatice contabile / ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Echivalare studii: sisteme informatice contabile / sisteme informatice de gestiune

Am absolvit facultatea de matematica in 1997, si un master la A.S.E, in 2008, domeniul informatica economica, specializarea sisteme informatice contabile, si as vrea sa predau si informatica in invatamant, dar centralizatorul nu are prevazuta specializarea mea ci sisteme informatice de gestiune.
ce pot sa fac totusi pt a-mi fi recunoscut masterul, desi indeplineste conditia de a avea 90 de credite, si apartine de stiinte economice?
Ultima modificare: Luni, 10 Iunie 2013
trope_doi, utilizator

Alte discuții în legătură

Centralizator Daniela Dinu Daniela Dinu Daca in Centralizatorul pentru a ocupa o catedra in invatamant, pe informatica,nu gasesc Specializarea- Sisteme Informatice Contabile ,obtinuta in urma unui ... (vezi toată discuția)
Cerinte incadrare studii superioare contabil! ctinagl ctinagl Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in privinta unei probleme. Am terminat in 2008 specializarea Informatica Economica din cadrul Facultatii de Stiinte Economice ... (vezi toată discuția)
Încadrare învățământ: profesor sau învățător? Dea75 Dea75 După noua lege a învățământului, voi fi încadrată ca profesor învățământ primar dacă am următoarele studii: - liceu pedagogic, 5 ani, ... (vezi toată discuția)