avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Încadrare învățământ: profesor sau ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Încadrare învățământ: profesor sau învățător?

După noua lege a învățământului, voi fi încadrată ca profesor învățământ primar dacă am următoarele studii:
- liceu pedagogic, 5 ani, specializare învățător
- Colegiu ,,Babeș -Bolyai", de 3 ani, domeniul, geografie turistica, specialitate agent de turism,
- Facultatea Spiru Haret, 3 ani, domeniul economie, specialiatate, contabilitate și
informatica de gestiune
- master de 1,5 ani la Facultatea de stat ,,Ion Creangă " Chișinău, domeniul științe ale educației, specializare management educațional?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:35, 25 Septembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru ocuparea funcției didactice de profesor pentru învățământ primar, se cere cel puțin una dintre următoarele condiții:
(i) absolvirea cu diplomă de bacalaureat a liceului pedagogic cu specializările „Pedagogia învățământului primar“ și absolvirea cu diplomă de licență a specializării „Pedagogia învățământului primar“;

(ii) absolvirea cu diplomă de licență a specializării „Pedagogia învățământului primar“ și absolvirea unui program de studii universitare de masterat didactic cu durata de un an;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Și totuși in continuare sunt nedumerită, aș continua discuția ... Dea75 Dea75 Și totuși in continuare sunt nedumerită, aș continua discuția referitoare la încadrarea în învățământ. Din păcate nu sunt lămurită, dacă am ... (vezi toată discuția)
Institutor invatamant de masa pe diploma de absolvire,titular invatator-ed.inv.special miky_candle miky_candle Buna ziua, Am o mare rugaminte...As dori sa stiu in ce situatie ma aflu...Sunt invatator educator titular intr-o scoala speciala si am obtinut in 2009 gradul ... (vezi toată discuția)
Profesia de invatator MaziluG MaziluG Pentru a profesa ca invatator este obligatorie facultatea de stiinte ale educatiei sau se poate si cu facuktate in alt domeniu? Pot sustine concurs pt ocuparea ... (vezi toată discuția)