avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Bunuri mobile firma radiata
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Bunuri mobile firma radiata

Buna seara,
Doresc sa intreb ce se intampla cu bunurile mobile (autoturism) ale unei firme (PFA- cabinet medical) ce urmeaza a fi radiata in cazul in care nu exista transfer de proprietate? Mentionez ca perioada de leasing este incheiata.

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Succesiune pfa, mostenire contract de leasing pentru auto nbogdan6 nbogdan6 Sotia mea lucra ca si pfa (cabinet contabil) si a achizitionat in leasing (pe pfa) un autoturism. Dupa decesul sotiei, eu sotul, am continuat sa platesc ratele ... (vezi toată discuția)
Inchidere/lichidare pfa si mutare pe srl Nata88 Nata88 Buna ziua, Am un Cabinet medical individual -PFA si doresc sa-l mut pe societate SRL, cod caen 8621 unde sunt administrator si detin 60% din capitalul ... (vezi toată discuția)
Transfer de bunuri pfa -pf loriel loriel In urma cu 4 ani sotul meu, in calitate de PFA, a achizitionat o masina in leasing. In aceasta toamna contractul de leasing expira si dupa terminarea ratelor ... (vezi toată discuția)