avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acuzatie de furt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acuzatie de furt

Buna seara.Acum cateva luni soacra mea mi-a dat un inel sa il amanetez pentru ca sotul meu sa faca un RMN,nu au fost martori cand mi-a dat inelul,spunandu-mi ca noi trebuie sa platim doar comisionul si ea restul de bani.Precizez ca inelul a fost amanetat pe numele meu.Acum sunt in pragul divortului si sotul meu mi-a spus ca el si mama lui vor sa mearga la politie sa ma acuze de furt,furt ce nu l-am facut evident.Ce se poate intampla?
Cel mai recent răspuns: ContSters207973 , utilizator 13:52, 14 Iunie 2013
Nu ati finalizat povestea ..initial ati amanetat inelul,urmand ca la data X sa achitati si sa recuperati bunul,sau din start ati avut interesul obtinerii sumei fara recuperare bun?
In situatia in care cei doi isi asuma responsabilitatea sa promoveze plangere impotriva dvs,le revine si obligatia sa sustina si sa probeze in conditiile legii acuzele
In cazul in care se va depune plangere, veti fi invitata sa dati declaratii referitoare la acuzatiile aduse, iar in cadrul acestor declaratii aveti posibilitatea sa dati explicatii lamuritoare.
Ultima modificare: Luni, 10 Iunie 2013
Francisc Gerber, Avocat
Am precizat din start,inelul urma sa fie recuperat,noi platind comisionul si ea restul de suma.Nu s-a mai recuperat deoarece eu imediat am plecat din tara pentru o perioada iar fostul sot nu a mai avut interes sa il scoata de la amanet si soacra a uitat de termenul limita,iar dupa 2 luni era imposibil sa il recuperam

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt bambi.2010 bambi.2010 Buna ziua, va rog sa-mi spuneti cum procedez avand in vedere ca fostul meu sot (de care am divortat in urma cu 1 luna, dar caruia i-am ingaduit sa locuiasca ... (vezi toată discuția)
Angajat amanet inselat anka.me anka.me Buna ziua. Sunt anagajata de putin timp (2 1/2 luni) la o societate care are mai multe profiluri, printre care si amanet. Contractul pe profilul amanet este de ... (vezi toată discuția)
Am amanetat o bijuterie despre care nu stiam ca e falsa blecota blecota in urma cu ceva timp am achizitionat de la o persoana o bijuterie despre care am fost convins ca este din aur, am verificat-o la bijutier si am fost convins ... (vezi toată discuția)