avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire firme
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire firme

Buna Ziua,

Daca o societate figureaza cu datorii la bugetul local, se poate infiinta poprire asupra veniturilor (salariu, pensie etc) sau a bunurilor detinute de catre administratorul respectivei societati?
Va multumesc.
Doar daca se poate atrage raspunderea solidara administratorului ( in cadrul procedurii de faliment sau pe dispozitiile codului fiscal ) se poate infiinta poprire pe veniturile acestuia, altfel nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata datorii ContSters94259 ContSters94259 Firma are multe datorii la stat...cum isi poate recupera statul aceste datorii daca firma nu poate plati??Mentionez ca nu am nimic pe numele meu,nici un ... (vezi toată discuția)
Raspunderea administratorului tibiard tibiard Buna ziua In calitate de administrator al unei societati comerciale care avand o datorie mare la Finante si furnizori , nu insa si la banci , si care probabil ... (vezi toată discuția)
Datorii anaf+bancă FloriMoise FloriMoise Bună ziua,as vrea să știu când se prescrie o datorie către ANAF? Povestea este că în urma cu multi ani am avut o societate comerciala ce a intrat în ... (vezi toată discuția)