avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Datorii Anaf+Bancă
Discuție deschisă în Executare silită

Datorii Anaf+Bancă

Bună ziua,as vrea să știu când se prescrie o datorie către ANAF? Povestea este că în urma cu multi ani am avut o societate comerciala ce a intrat în faliment cu datorii foarte mari la bugetul de stat,in urma falimentului s.a decisi că admistratorul societății (eu) sa răspundă solidar și ca persoana fizica pentru acoperirea debitului. In momentul de fata am poprire pe salariu de 50%(datorii ANAF+bancă), ideea este că suma fiind atât de mare eu nici până la sfârșitul vieții nu voi putea acoperi acest debit din salariu /pensie (poprire). Bunuri imobiliare nu dețin.
Ultima modificare: Vineri, 10 Ianuarie 2020
FloriMoise, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:27, 12 Ianuarie 2020
Nu poate interveni prescriptia ca termenul e intrerupt de fiecare data de plata.
Mulțumesc.Dar daca nu as avea venituri (salariu) pe care să pună poprire (Să fiu casnică)? Care ar fi urmările și în cazul acesta in cat timp s.ar prescrie? Menționez că nu dețin bunuri proprietate personala,am 2copii minori,căsătorită recent cu convenție matrimonială (la notar),soțul deține un imobil primit moștenire cu mult timp înaintea căsătoriei.

gi-jane2 a scris:

Nu poate interveni prescriptia ca termenul e intrerupt de fiecare data de plata.

In altă ordine de idei,deși suntem departe de acel moment,eu provin dintr-o familie cu 3frati, părinții mei au un imobil și un petic de pământ la țară (valoare mica in comparație cu debitul meu),când aceștia nu vor mai fi cum ar trebui sa procedez ,in cazul in care as moșteni o parte din acele bunuri,sa nu fiu executata?
sa acceptati mostenirea si sa faceti partaj cu fratii, sa va dea cash sulta cuvenita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii la banca nicu_maryia nicu_maryia Buna ziu.Ma puteti ajuta si pe mine cu aceasta informatie?.In cazul in care dau faliment cu firma mea de amenajari interioare si exterioare si am datori la ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salar Dahrma Dahrma Sunt garantul unei societati in faliment care a luat un credit cu garantie mobiliara.Garantia nu a fost scoasa la licitatie si banca s-a intors impotriva ... (vezi toată discuția)
Poprire firme cristi_man cristi_man Buna Ziua, Daca o societate figureaza cu datorii la bugetul local, se poate infiinta poprire asupra veniturilor (salariu, pensie etc) sau a bunurilor ... (vezi toată discuția)