avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Forma actului de renuntare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Forma actului de renuntare

Persoana fizica, in calitate de creditor al unei persoane juridice (SRL), in baza unui contract de creditar -insris sub semnatura privata, doreste sa renunte in mod expres la a mai pretinde restituirea restului de plata.
Debitul nu este ajund la scadenta.
Care este forma pe care o imbraca declaratia creditorului? Act autentic sau inscris sub semnatura privata?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 11:32, 10 Iunie 2013
Buna ziua,
chiar daca imprumutul s-a facut prin act sub semnatura privata, renuntarea ar trebui sa imbrace forma unui inscris autentic.
av. Gabriel Klein Kiritescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de imprumut ramolex ramolex buna seara. ce forma trebuie sa imbrace un contract de imprumut pentru o suma de bani, imprumut gajat cu un autoturims? am imprumutat o suma de bani cuiva, ... (vezi toată discuția)
Contract imprumut persoana fizica-societate resursesbc resursesbc In cazul unui contract de imprumut (suma de bani) intre o persoana fizica(creditor) si un srl (debitor) este necesara autentificarea acestuia la notar? Se ... (vezi toată discuția)
Imprumut prin act sub semnatura privata cristiana11 cristiana11 in ian 2009 am imprumutat unei persoane suma de 3000 ron pe care tb sa mi-o inapoieze in luna febr 2009. acestea au fost consemnate intr-un act sub semnatura ... (vezi toată discuția)