avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Construirea unitatilor de productie in preajma ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Construirea unitatilor de productie in preajma blocurilor de locuinte

Buna ziua,
As vrea sa stiu daca exista vreo reglementare privind construirea unitatilor de productie in preajma blocurilor de locuinte.
Mai concret : locuiesc in apropierea unei brutarii. Zgomotul facut de utilajele de productie ce functioneaza non stop, zgomotul produs de masinile ce asigura transportul produselor ( claxoane, repararea masinilor,) precum si zgomotul produs de certurile intre angajati deranjeaza; ca sa nu mai vorbim de limbajul folosit.
Exista vreo lege care sa oblige construirea unor asemenea unitati in afara cartierelor de locuinte?
Sau ce as putea face ?

Alte discuții în legătură

Bună ziua, este legală parcarea tirurilor într-un cartier ... mahufelicia mahufelicia Bună ziua, este legală parcarea tirurilor într-un cartier de case? Vizavi de locuința mea a cumpărat cineva un teren ( cu o casă) a demolat tot și de ... (vezi toată discuția)
Buna seara. la parterul blocului în care locuiesc la etajul ... mirina009@gmail.com mirina009@gmail.com Buna seara. La parterul blocului în care locuiesc la etajul 1, se afla spatii comerciale, din construcție. Sub dormitorul meu funcționează o pizzerie, pe ... (vezi toată discuția)
Secție de confecții la parterul blocului lumy_fcs lumy_fcs În urmă cu jumătate de an ,la parterul blocului s-a deschis o firmă de confecții, fără acordul asociației de proprietari.Datorită schimbarii ... (vezi toată discuția)