avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Schimbare permis auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Schimbare permis auto

buna ziua

peste o luna aproximativ, imi expira cartea de identidate, si va trebui sa il fac pe o alta adresa ( acum este pe GR , iar cea noua va trebui sa o fac pe IF), permisul auto mai este valabil pana in 2017 dar pe adresa de GR. Trebuie schimbat? trebuie sa fac fisa medicala?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: laurica1679 , utilizator 14:00, 10 Iunie 2013
trebuie schimbat. daca nu faceti fisa medicala, veti primi un permis cu aceeasi valabilitate ca actualul, pana in 2017.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preschimbarea permisului auto este obligatorie la schimbarea domiciliului in c.i.? roxanafodor roxanafodor Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca este obligatorie preschimbarea auto si a cartii de identitate auto, in cazul schimbarii domiciliului in cartea de ... (vezi toată discuția)
Permis preschimbat marianburtea marianburtea imi expira permisu in martie dar am schimbat si domiciliu, acum in bucuresti.dar stau cu viza de flotant in alexandria.cemi trebuie exact si daca e buna fisa ... (vezi toată discuția)
Preschimbare permis IANCUELENA IANCUELENA la schimbarea unui permis auto care nu a expirat dar trebuie schimbata adresa pentru ca nu corespunde cu cea din ci trebuie adeverinta medicala de la medicul ... (vezi toată discuția)