avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis preschimbat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis preschimbat

imi expira permisu in martie dar am schimbat si domiciliu, acum in bucuresti.dar stau cu viza de flotant in alexandria.cemi trebuie exact si daca e buna fisa medicala din teritoriu.merci
Cel mai recent răspuns: eugen68octavian , utilizator 16:18, 17 Februarie 2009
Pentru a va preschimba permisul va este necesara fisa medicala de la medicul de familie si trebuie urgent schimbat buletinul pe adresa din Bucuresti, deoarece permisul trebuie sa aiba aceeasi adresa cu cea din buletin. Daca nu schimbati permisul fisa medicala o sa va coste mai mult.
Du-te fuguţa până nu-ţi expiră permisul şi preschimbă-l că dacă-ţi expiră trebuie să-ţi faci fişă medicală, aşa nu trebuie dacă e în termen. Schimbi prima dată C.I şi apoi permisul şi împuşti 2 iepuri dintr-un foc. Trebuie să ai aceeaşi adresă peste tot şi în permis ţi în certificat şi în buletin. Îţi spun din propria experienţă nu din cărţi...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de identitate ContSters264953 ContSters264953 cum pot sa schimb actul de identitate daca stau in chirie, ce domiciliu sa apara pe actul de identitate? proprietarul a-mi ofera flotant, dar eu am nevoie de ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu Cernusca Cernusca Am fost nevoit sa-mi schimb domiciliu din motive de serviciu.Acesta este in acelasi judet dar nu locuiesc acolo.am schimbat buletinul si permisul pe domiciliul ... (vezi toată discuția)
Viza flotant Amalia2323 Amalia2323 Buna seara, Doresc sa-mi fac viza de flotant pentru a sustine probele pentru permis in orasul in care fac scoala de soferi. Si am cateva intrebari legate de ... (vezi toată discuția)