avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Casa de marcat pentru vanzarea lemnului
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Casa de marcat pentru vanzarea lemnului

Buna ziua! Mi am deschis luna trecuta un depozit pentru vanzarea lemnului de foc cod caen4673 si asi dori sa intreb daca chitanta eliberata la avizul de insotire este valabila sau trebuie casa de marcat? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: lucianrosca , utilizator 13:51, 10 Iunie 2013
daca vindeti catre persoane fizice, trebuie casa de marcat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen pentru vanzarea lemnului de foc paletizat? florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, Doresc să comercializez lemn de foc paletizat, nu cântărit, către persoane fizice, ce cod CAEN este necesar pentru autorizare ? La ONRC imi ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru vanzare lemn de foc florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, Am o întreprindere individuală, cod Caen principal 4711- comerț cu amănuntul, și doresc să autorizez la ONRC codul pentru vânzarea lemnului ... (vezi toată discuția)
Facturare lemn de foc mariocos mariocos buna ziua, va rog daca este posibil sa-mi dati un raspuns mai detaliat . sunt o intreprindere individuala si am posibilitatea sa fac export de lemn de foc ... (vezi toată discuția)