avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... intrerupere energie electrica
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

intrerupere energie electrica

Buna ziua,
Astazi m-am trezit cu energia electrica sistata,motivul neachitarea unel facturi.Intradevar era o factura mai veche care n-am primit-o acasa.Mentionez ca sunt la zi cu plata facturilor pe care le-am primit.Am achitat acea factura restanta si o taxa de 186 lei reprezentant deconectarea si conectarea,si o garantie de 50 lei.Eu mai am depusa o garantie de 100 lei,nu inteleg de ce n-au luat din acea garantie si am fost nevoit sa achit acei bani.Va rog sa-mi spuneti daca aveau acest drept,si daca am vre-o sansa de castig daca ii dau in judecata.

Cu stima

Alte discuții în legătură

Plata factura restanta la eon Florentina_A Florentina_A O persoana in varsta de 70 de ani, avea la plata o factura restanta si, intre timp a venit si factura curenta. Din varii motive, a ales gresit factura pe care ... (vezi toată discuția)
Facturi utilitati persoane decedate boris90 boris90 Salut Caut un raspuns pentru urmatoarea situatie In 2002 bunicul a decedat iar casa de vacanta a fost vizitata ocazionl de unul dintre fii care a si ... (vezi toată discuția)
Deconectare energie electrica cri_ cri_ Buna seara, Recent am fost deconectate pt. neplata facturii iunie. As dori sa stiu daca exista o reglemetare care stabileste ordinea de decontare a ... (vezi toată discuția)