avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Deconectare Energie Electrica
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Deconectare Energie Electrica

Buna seara,

Recent am fost deconectate pt. neplata facturii iunie.


As dori sa stiu daca exista o reglemetare care stabileste ordinea de decontare a restantelor,deoarece in luna august am achitat factura lunii iulie. Nu era normal ca aceasta plata sa deconteze restanta cea mai veche (adica factura lunii iunie)?

In plus, deconectarea s-a facut fara niciun preaviz.
Multumesc frumos.

Cel mai recent răspuns: cri_ , utilizator 21:23, 11 Septembrie 2013
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc frumos pt. raspuns.

O sa fac oricum o sesizare la ei in prima faza, apoi OPC. E hotie ceea ce au facut cu mine: au incasat in mod nejustificat 300 de lei: 100 ron deconectare, 100 ron conectare si o garantie!!!!! de 100 ron pt. client "rau platnic"!!!


Sunt dispusa sa ajung pana in instanta cu ei, prea abuzeaza de pozitia de monopol pe care din pacate o detin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrerupere energie electrica georgeles georgeles Buna ziua, Astazi m-am trezit cu energia electrica sistata,motivul neachitarea unel facturi.Intradevar era o factura mai veche care n-am primit-o ... (vezi toată discuția)
Taxa deconectare/reconectare energie electrica Luena Luena Buna seara Ma confrunt cu următoarea problema: am fost debransata de la energia electrică fara o notificare sau preaviz, in prealabil. Acum, trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, articolul 72, aliniatul 1 din oug 70/2020 mai este ... celeonora celeonora Buna ziua, articolul 72, aliniatul 1 din OUG 70/2020 mai este in vigoare, se mai aplica ? \" (1)Pe perioada starii de alerta , operatorii de transport si ... (vezi toată discuția)