avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Am și eu o întrebare! Pe data de 16 01 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Am și eu o întrebare! Pe data de 16 01 25 cei de ...

Bună ziua! Am și eu o întrebare! Pe data de 16 01 25 cei de la eon mau debranșat fără să primesc nici o preaviz sau o recomandata. EI motivează că nu am achitat factorii din luna august dar eu nu am primit nici o factură și nici un preaviz In cazul de față ce ma sfătuiți sau cum sa procedez În urma discuției telefonice cei de la Târgu Mureș ei susțin ca trebuie sa le achit o sumă 475 RON taxa de deconectare/conectare plus restanțele Am refuzat să le achit aceste taxe(debranșat) si sunt decord sa le plătesc restanțele pe motivul că ei au un prost management și nu mă privește problemele lor cu firma privată care au ei un contract de distribuirea facturilor și consider un abuz la adresa mea. Va mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Plata factura restanta la eon Florentina_A Florentina_A O persoana in varsta de 70 de ani, avea la plata o factura restanta si, intre timp a venit si factura curenta. Din varii motive, a ales gresit factura pe care ... (vezi toată discuția)
Taxa deconectare/reconectare energie electrica Luena Luena Buna seara Ma confrunt cu următoarea problema: am fost debransata de la energia electrică fara o notificare sau preaviz, in prealabil. Acum, trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Deconectare abuziva eon snake69fast snake69fast Buna ziua. Pe parcursul anului trecut (2015) am avut diverse probleme financiare si astfel am intarziat inclusiv cu plata facturilor de utilitati cum ar fi ... (vezi toată discuția)