avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Restituire taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Restituire taxa auto

buna seara.
am achizitionat un autoturism in nov 2010,pe care l am inmatriculat prima data in Romania si i am platit taxa auto aferenta.acum intentionez s o dau la dezmembrari,intrucat nu maidoresc sa investesc in ea ,fiind si foarte veche.ma intereseaza daca facand aceasta operatiune,adica s o scot din parcul auto national,legal- pot sa recuperez taxa auto achitata la inmatricularea ei.
multumesc

puteti sa o recuperati si fara sa o dezmembrati. deschideti proces pentru recuperarea taxei. aveti termen de 5 ani pentru aceasta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca se recupereaza taxa auto la vanzare cumparatorul va plati din nou aceasta taxa? tcata tcata Buna ziua, Doresc sa recuperez taxa auto pentru un autoturism inmatriculat in luna august 2007. De asemenea doresc sa vand acest autoturism peste cateva ... (vezi toată discuția)
Taxa de mediu LISA2000 LISA2000 Buna ziua! Taxa de mediu (taxa auto),achitata in anul 2014 mai poate fi recuperata? Multumesc! (vezi toată discuția)
Taxa de poluare restituire valoare reziduala TIBERIU P. TIBERIU P. Art. 8. - (1) Atunci când un autovehicul pentru cares-a plătit taxa în România este ulterior scos din parcul auto naţional se restituie valoarea ... (vezi toată discuția)