avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Daca mi-am dat demisia mai iau banii pe concediu?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Daca mi-am dat demisia mai iau banii pe concediu?

pe data de 15.06 trebuia sa intru in concediu,dar astazi 11.06.mi-am dat demisia si as dori sa stiu daca asta are vreo urmare asupra platii concediului.multumesc
Cel mai recent răspuns: nickoll , utilizator 19:18, 13 Iunie 2013
da, vi se vor plati zilele de concediu neefectuat, proportional cu timpul de munca anterior incetarii CIM.
Nu ar trebui sa aiba nici o urmare.
Din momentul in care ati solicitat incheierea CIM prin demisie, intrati in preavizul de maxim 20 de zile lucratoare, conf CIM pe care l-ati semnat. In aceasta perioada banuiesc ca angajatorul va v-a acorda CO care vi se cuvine pe anul in curs, sau si pe anul trecut daca aveti CO neefectuat.
Daca angajatorul renunta la preaviz si va inceteaza CIM inainte de expirarea preavizului, atunci e obligat sa va plateasca CO neefectuat.
pai aici ar fi problema,ca m-a pus sa fac cererea cu data de azi si fara preaviz ca trebuia sa lucrez toata ziua si mi-a zis ca din clipa asta sunt libera.deci nu exista preaviz
@ nickoll

Compensarea in bani a CO neefectuat se face numai la incetarea c.i.m., indiferent de modul cum inceteaza raportul de munca.
multumesc mult.imi faceam griji ca voi ramane fara banii

Alte discuții în legătură

Preaviz demisie si recuperare restante WinstonSmith WinstonSmith Buna ziua! Mi-am dat demisia pe 12 august si am mentionat ca preaviz 20 zile calendaristice. Am luat numar de inregistrare pe demisie, dar pana la ora ... (vezi toată discuția)
Plata zile de co in cazul demisie saulescueduard saulescueduard Buna ziua, Conform CIM la inceputul anului 2017 am primit 21 de zile de concediu. Am demisionat in 26.08.2017 iar in momentul respectiv mai aveam 5 sau 6 ... (vezi toată discuția)
Incetarea contractului de munca pe perioada nedeterminata si lichidarea acestuia. I0ana89 I0ana89 As vrea sa stiu care sunt beneficiile angajatului ,la incetarea contractului de munca.Ce trebuie sa-i fie platit, daca acesta inceteaza raporturile de munca ... (vezi toată discuția)