avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrare intrari contabile
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrare intrari contabile

Buna ziua,

Firma la care lucrez doreste sa comercializeze niste produse traditionale (miere de albine), pe care sa le achizitioneze de la tarani. Acestia nu pot sa ne dea facturi pentru produse, iar noi dorim sa le revindem cu venit declarat contabil. Cum putem sa le facturam catre clienti daca nu avem factura de intrare?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Mara1234 , utilizator 13:14, 11 Iunie 2013
Veti intocmi la achizitionare Borderoul de achizitii de la producatori individuali -cod14-4-13/b.
Pe baza borderoului veti intocmi apoi NIR.
Cititi aceste topicuri :
www.avocatnet.ro/content/for...

www.avocatnet.ro/content/for...

si acest material
[ link extern ]

iar aici aveti un model :
[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 11 Iunie 2013
carmen01011958, moderator
exista o solutie de genul asta cu produse cumparate de la producatori neinregistrati. un contabil sau un finantist te poate lamuri mai bine.
Multumesc frumos!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitii de la persoane fizice mioara2012 mioara2012 Cum pot baga in contabilitatea unui SRL un laptop cumparat de la o persoana fizica care nu are posibilitatea sa imi dea FF si CH? Ce operatiuni se ... (vezi toată discuția)
Achizitii pe baza de borderou Dl_Sandu Dl_Sandu Buna ziua, imi cer scuze ca insist pe acest subiect sunt I.I. neplatitor TVA,fara angajati,as dori cateva raspunsuri: 1-Pot achzitiona pe baza de borderou ... (vezi toată discuția)
Extras paypal utilizat ca factura anc4 anc4 Am o nelamurire foarte mare...Doresc sa imi infiintez un pfa cu codurile caen 4791(comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet) ... (vezi toată discuția)