avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Aplicatie de criptare a ofertei
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Aplicatie de criptare a ofertei

Am urmatoarea situatie: aplicatia de criptare a ofertei nu a functionat, si nu am reusit sa pun oferta. Am folosit aceiasi aplicatie(descarcata de pe portalul SEAP) cu succes de multe ori.
La toate incercarile de criptare a pretului a dat chix!

Restul documentelor au fost incarcate in SEAP, garantia de participare a fost constituita si depusa la AC in original.

Intrebari:
1. AC imi va lua in considerare oferta?
2. Pierd garantia de participare?

Multumesc,
C
Cel mai recent răspuns: MDP LAWYERS , Avocat 11:23, 11 Iunie 2013
garantia nu o pierzi daca faci o cerere in acest sens. oferta s-ar putea sa nu fie luata in considerare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere oferte online creatza_70 creatza_70 Buna ziua! In cazul unei cereri de oferte online se pot accepta documentele de calificare depuse de un ofertant la sediul societatii insosite de o adresa in ... (vezi toată discuția)
Procedura online - decriptare oferta financiara inainte de ora limita atlasconsult atlasconsult Legat de modul de derulare a procedurilor de achizitie publica derulate on-line, cu up-loadarea documentelor de calificare, tehnice, etc si criptarea ofertei ... (vezi toată discuția)
Cum incarc oferta si documentele de calificare in cazul unei proceduri online in seap? keoke keoke Buna seara, Dorim sa participam la o procedura de acizitii care se desfasoara online (in fisa de date se precizeaza ca oferta si documentele de calificare ... (vezi toată discuția)