avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Cum incarc oferta si documentele de calificare in ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Cum incarc oferta si documentele de calificare in cazul unei proceduri online in SEAP?

Buna seara,

Dorim sa participam la o procedura de acizitii care se desfasoara online (in fisa de date se precizeaza ca oferta si documentele de calificare se vor incarca in portalul SEAP).
Documentatia noastra (inclusiv certificate de atestare fiscala, CV-uri, contracte similare) totalizeaza aproximativ 100 de pagini. Fiind prima procedura exclusiv online la care am participa, intrebarea este: scanam toate cele 100 de pagini si le uploadam cate una in portalul SEAP?? :stunned:
Multumesc pentru lamuriri.
Cel mai recent răspuns: lemontee , utilizator 12:58, 6 Septembrie 2011
documentele vor fi impartite in mai mute fisiere, care nu trebuie sa depaseasca 2 mega, parca.
autoritatea contractanta solicita incarcarea fisierelor asa cum apare in fisa de date, respectiv capacitatea tehnica, capacitatea financiara, etc.
trebuie sa aveti descarcat programul de criptare a ofertelor pentru a putea depune oferta financiara.

mult succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicatie de criptare a ofertei camelia_2012 camelia_2012 Am urmatoarea situatie: aplicatia de criptare a ofertei nu a functionat, si nu am reusit sa pun oferta. Am folosit aceiasi aplicatie(descarcata de pe portalul ... (vezi toată discuția)
Licitatie online seap - eroare la incarcare, sanse contestatie CRISTINASTOICA1985 CRISTINASTOICA1985 Buna ziua, Am o intrebare referitoare la licitatia online pe SEAP. In momentul inscrierii si depunerii actelor pe site ul SEAP , oferta financiara snu se ... (vezi toată discuția)
Acord asociere - cum il semneaza electronic doi asociati? razvan911 razvan911 Buna ziua, Particip la o licitatie in SEAP unde trebuie ca documentele sa le uplodez pe site la respectiva procedura. In afara faptului ca aceste ... (vezi toată discuția)