avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Acord asociere - Cum il semneaza electronic doi ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Acord asociere - Cum il semneaza electronic doi asociati?

Buna ziua,

Particip la o licitatie in SEAP unde trebuie ca documentele sa le uplodez pe site la respectiva procedura.

In afara faptului ca aceste documente sunt uploadate de pe contul firmei noastre autoritatea doreste ca fiecare document sa fie semnat electronic.

In principiu stiu ce am de facut insa nu am raspunsul la o intrebare:

Cum semenz contractul de asociere electronic si eu si asociatul meu?

Fiecare semnam separat acelasi contract si uplodez doua contracte identice semnate de fiecare asociat in parte?

Din cate stiu eu daca un document este deja semnat electronic daca mai pui o semnatura pe el prima semnatura se anuleaza.

P.S:Autoritatea nu accepta sa fie aduse fizic la sediul lor decat scrisoarea de garantie bancare in original inainte de deschiderea ofertelor.
Cel mai recent răspuns: alexandru_grigoras , utilizator 08:23, 8 Februarie 2011
"In afara faptului ca aceste documente sunt uploadate de pe contul firmei noastre autoritatea doreste ca fiecare document sa fie semnat electronic.
In principiu stiu ce am de facut insa nu am raspunsul la o intrebare:
Cum semenz contractul de asociere electronic si eu si asociatul meu?"

Salut Razvan!
Fiecare in parte semneaza contractul de asociere, pe urma il vei scana si ai rezolvat problema. Am participat si eu la licitatii cu procedura online pe seap in care mai toate documentele erau scanate si deja semnate, ne mai semnandu-le inca odata si electronic. Pana acum nu mi-a cerut nimeni socoteala, rezultatul final a fost ca am mai si castigat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licitatie online ibitza78 ibitza78 Referitor la procedurile online: art. 17, alin. 3 din HG 1660/2006 spune ca documentele se transmit in SEAP in format electronic, semnate cu semnatura ... (vezi toată discuția)
Garantie participare - licitatie online ibitza78 ibitza78 Buna ziua! ref.: procedura de licitatie deschisa, ONLINE In Fisa de date, sectiunea Garantie de participare este mentionat \\"[i]IMPORTANT!!!!!! Op. ... (vezi toată discuția)
Semnatura electronica edimcb edimcb Buna ziua, As dori sa aflu daca exista vreo lege care obliga ca si ofertantii sa semneze cu semnatura electronica documentatia pe care o incarca in SEAP. De ... (vezi toată discuția)