avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Garantie participare - licitatie ONLINE
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Garantie participare - licitatie ONLINE

Buna ziua!
ref.: procedura de licitatie deschisa, ONLINE

In Fisa de date, sectiunea Garantie de participare este mentionat "IMPORTANT!!!!!! Op. economici vor depune dovada constituirii gar. de particip., scanata, in SEAP, semnata cu semnatura electronica, pana
la data limita a depunerii ofertelor, si in original (pentru O.P. – ordin de plata – copie confirmata de banca) la Registratura autoritatii
contractante (adresa din anuntul de participare). Data limita de depunere a garantiei de participare in original (inclusiv O.P.) este data limita
de depunere a ofertelor publicata in anuntul de participare.
"

Am ofertanti care:
- au depus OP scanat pe SEAP dar, nu au depus copie confirmata de banca la sediul autoritatii
- !!!! au depus SGB scanat pe SEAP dar, nu au depus originalul la sediul autoritatii
- au depus OP la sediul autoritatii dar, nu au depus OP scanat pe SEAP

Pentru cei care au constituit garantia prin OP, in situatiile anterior mentionate, este relevant daca exista banii in contul autoritatii?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Garantie participare procedura online ibitza78 ibitza78 Pentru o procedura integral ONLINE s-a solicitat pt garantia de participare astfel: \\\\"IMPORTANT!!!!!! Op. economici vor depune dovada constituirii gar. de ... (vezi toată discuția)
Licitatie publica paby paby Buna ziua, Am o intrebare cu privire la documentatia necesara participarii la o licitatie publica tinuta de catre primarie . Daca in caietul de sarcini este ... (vezi toată discuția)
Licitatie-decalare termen depunere oferte mina82 mina82 Buna ziua, Particip la o licitatie cu depunere oferta in SEAP si dupa ce eu am constituit garantia de participare s-a decalat termenul limita de depunere ... (vezi toată discuția)