avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Penalitati aplicate la valorile cu TVA
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Penalitati aplicate la valorile cu TVA

Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti si mie daca exista vreo reglementare legala unde sa se specifice ca penalitatile se aplica la valoarea cu TVA.Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Bucklucica , utilizator 11:45, 12 Iunie 2013
Penalitatile se aplica la intreaga suma restanta.
Dvs.la telefon de ex.va calculeaza penalitati la valoarea fara tva?
La factura de penalitati nu se colecteaza TVA!
Multumesc frumos pentru raspuns!Dar intrebarea mea era unde scrie acest lucru, in ce lege, ordonanta, ordin etc???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalitatile se calculeaza la valoarea cu tva sau la cea fara tva? mihbar mihbar Buna ziua, M-am lovit zilele trecute de o situatie cel putin socanta cu privire la facturi. Clientul cumpara marfa de la furnizor, valoarea fara TVA este ... (vezi toată discuția)
Factura de penalitati la contracte com. luciapap luciapap Buna ziua, as dori daca se poate sa ma ajutati intro problema.Vom cumpara in leasing un utilaj, avem un contract de vanzare-cumparare, incheiat intre vanzator, ... (vezi toată discuția)
Calcul penalitati cristinavr cristinavr Hristos a inviat! Copilul meu in varsta de 23 de ani, student, care lipseste din tara inca 2 luni de zile, a avut contract cu o firma de telefonie mobila in ... (vezi toată discuția)