avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... abuz in serviciu functionar public
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

abuz in serviciu functionar public

Buna ziua,
Incepand cu data de 06.06.2013 incerc sa obtion o adeverinta cu anumite date din Registrul Agricol de la o primarie . Initial functionarul mi-a cerut o declaratie pe proprie raspundere cu suprafetele cultivate si cu soiurile de grau . Ulterior mi-a cerut copii ale facturilor prin care am achizitionat materialul saditor. Le-am trimis prin mail . Insa ulterior mi-au spus ca nu au registrul de intrari sa inregistreze pt ca e doamna primar si doamna sedcretar plecata si altcineva nu are permisiunea sa inregistreze . Aceeasi poveste s-a repetat in data de 7 iunie, 10 si 11. Dupa insistente au acceptat cererea pt eliberarea adeverintei insa inregistrata cu data de 11. Mentionez ca am nevoie urgenta de acel document. Care este termenul maxim in care as putea primi documentul? Se poate face si plangere penala? Care este organul competent? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:20, 11 Iunie 2013
Termenul maxim de raspuns este de 45 de zile de la data inregistrarii solicitarii dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 58/1974 dannatuddor dannatuddor teren aferent constructiei trecut automat in proprietatea statului cu drept de folosinta pe durata existentei constructiei. Legea 10 este inaplicabila (exista ... (vezi toată discuția)
Contractul de arenda bkk bkk Buna ziua,detin cateva suprafete de teren in arenda,si de anul trecut sunt in litigiu cu unul dintre arendatori,acesta m a actionat in instanta sub mentiunea ... (vezi toată discuția)
Registrul viticol adriana mihaela adriana mihaela Buna ! Stau de 20 de ani cu familia in SUA si anul trecut am mostenit o suprafata de vie care nu a fost inregistrata in registrul viticol. Ce formalitati ... (vezi toată discuția)