Buna ziua,
Incepand cu data de 06.06.2013 incerc sa obtion o adeverinta cu anumite date din Registrul Agricol de la o primarie . Initial functionarul mi-a cerut o declaratie pe proprie raspundere cu suprafetele cultivate si cu soiurile de grau . Ulterior mi-a cerut copii ale facturilor prin care am achizitionat materialul saditor. Le-am trimis prin mail . Insa ulterior mi-au spus ca nu au registrul de intrari sa inregistreze pt ca e doamna primar si doamna sedcretar plecata si altcineva nu are permisiunea sa inregistreze . Aceeasi poveste s-a repetat in data de 7 iunie, 10 si 11. Dupa insistente au acceptat cererea pt eliberarea adeverintei insa inregistrata cu data de 11. Mentionez ca am nevoie urgenta de acel document. Care este termenul maxim in care as putea primi documentul? Se poate face si plangere penala? Care este organul competent? Multumesc
Contractul de arenda
bkk
Buna ziua,detin cateva suprafete de teren in arenda,si de anul trecut sunt in litigiu cu unul dintre arendatori,acesta m a actionat in instanta sub mentiunea ... (vezi toată discuția)
Legea 58/1974
dannatuddor
teren aferent constructiei trecut automat in proprietatea statului cu drept de folosinta pe durata existentei constructiei. Legea 10 este inaplicabila (exista ... (vezi toată discuția)