avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Autorizari deschidere terasa/cafenea
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Autorizari deschidere terasa/cafenea

Buna ziua,

Locuiesc vis-à-vis de Gradina Botanica la casa cu curte. Vecinul de langa mine a inceput construirea unei terase/bar fara a ma consulta. Intrebarea mea este daca este necesara o aprobare scrisa si din partea noastra, a vecinilor sau doar din partea autoritarilor locale.

Va multumesc si va astept cu un raspuns

Cel mai recent răspuns: mediator_comeaga , utilizator 16:52, 11 Iunie 2013
Eliberarea de catre Primarie a autorizatiei pentru o astfel de activitate presupune acordul vecinilor direct afectati, adica a celor care se invecineaza direct cu spatiul in care se desfasoara respectiva activitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aviz schimbarea destinației locuințelor. frasier frasier Aviz schimbarea destinației locuințelor. Comitetul executiv din cadrul asociației de proprietari este obligat să acorde acest aviz scris (prevăzut la art ... (vezi toată discuția)
Buna seara! locuiesc la demisol si vecinul de vis a vis a construit ... Otilia Proca Otilia Proca Buna seara! Locuiesc la demisol si vecinul de vis a vis a construit o debara inchizand practic spatiul de sub scari, astfel incat intre usa mea si peretele ... (vezi toată discuția)
Acordul vecinilor fortis strategye & consulting fortis strategye & consulting Buna ziua, as dori sa intreb daca este necesar acordul vecinilor pentru un salon de infrumusetare la casa , conform carei legi este reglementata dilema mea, ... (vezi toată discuția)