Buna ziua! Nu stiu daca m-am incadrat bine cu aceasta intrebare aici,insa sper sa ma ajutati cu un raspuns.
Tatal meu (pensionar) este internat in spital,fiind operat de cancer la plaman (i-a fost scoasa o tumora si mai multi noduli). In timpul spitalizarii i s-au eliberat retete pentru a-si cumpara medicamente in valoare de cateva sute de lei.
Reteta pe baza careia s-au cumparat medicamentele si bonurile de la farmacie le-am pastrat deoarece,asa cum am inteles,trebuiesc semnate de medicul curant,seful de sectie si managerul unitatii.
Dorim sa recuperam acesti bani si v-as ruga din tot sufletul sa ne indrumati. Ce anume si unde anume trebuiesc depuse aceste retete si bonuri fiscale,cine trebuie sa le semneze si in cat timp trebuiesc depuse.
Nu stim incotro sa o luam pentru a recupera acesti bani...
Va multumesc anticipat si asteptam un raspuns!
Ma gandesc ca daca se decontau aceste retete, medicul de la spital trebuia sa va aduca la cunostinta, ce formulare sa completati si unde sa le depuneti. Eu va sfatuiesc in cel mai scurt timp sa va adresati Casei de Sanatate, puteti incerca si la Directia de Sanatate Publica. Sanatate multa tatalui dvs si bafta sa reusiti sa recuperati ceva.