avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Decontarea medicamentelor cumparate in timpul ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Decontarea medicamentelor cumparate in timpul spitalizarii

Buna ziua! Nu stiu daca m-am incadrat bine cu aceasta intrebare aici,insa sper sa ma ajutati cu un raspuns.
Tatal meu (pensionar) este internat in spital,fiind operat de cancer la plaman (i-a fost scoasa o tumora si mai multi noduli). In timpul spitalizarii i s-au eliberat retete pentru a-si cumpara medicamente in valoare de cateva sute de lei.
Reteta pe baza careia s-au cumparat medicamentele si bonurile de la farmacie le-am pastrat deoarece,asa cum am inteles,trebuiesc semnate de medicul curant,seful de sectie si managerul unitatii.
Dorim sa recuperam acesti bani si v-as ruga din tot sufletul sa ne indrumati. Ce anume si unde anume trebuiesc depuse aceste retete si bonuri fiscale,cine trebuie sa le semneze si in cat timp trebuiesc depuse.
Nu stim incotro sa o luam pentru a recupera acesti bani...
Va multumesc anticipat si asteptam un raspuns!
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 17:29, 14 Iunie 2013
Ma gandesc ca daca se decontau aceste retete, medicul de la spital trebuia sa va aduca la cunostinta, ce formulare sa completati si unde sa le depuneti. Eu va sfatuiesc in cel mai scurt timp sa va adresati Casei de Sanatate, puteti incerca si la Directia de Sanatate Publica. Sanatate multa tatalui dvs si bafta sa reusiti sa recuperati ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot recupera banii cheltuiti pe medicamente in timpul spitalizarii? emanoil1 emanoil1 In timpul spitalizarii am cumparat medicamente in valoare de aproximativ 200 lei pe zi timp de o saptamana. Ce acte si cui sa ma adresez pt. recuperarea ... (vezi toată discuția)
Contractul-cadru privind conditiile acordarii asistentei medicale in cadrul sistemului de asigurari sociale de sanatate pentru anii 2011-2012 MagdalenaMariaGrosu MagdalenaMariaGrosu Conform art.73 din CONTRACT-CADRU privind condiţiile acordării asistenţei medicale în cadrul sistemului de asigurări sociale de sănătate pentru anii ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de spitalizare in urma unui accident yvar2005 yvar2005 In urma unui accident rutier au fost spitalizate sotia 12 zile ,fiica si nora cate 11 zile ,autorul accidentului fiind fiul meu [derapare si izbire de un pom]. ... (vezi toată discuția)