avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Mediatori asociati - declaratii fiscale
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Mediatori asociati - declaratii fiscale

Buna ziua,
Tocmai am intrat in posesia Autorizatiei de mediator; impreuna cu un coleg, autorizat proaspat si el, vrem sa functionam sub forma de Birou mediatori asociati.
Urmatorul pas dupa obtinerea autorizatiei de mediator este depunerea Declaratiei 010 la organul fiscal la care suntem arondati. Incercam sa completam aceasta declaratie, dar nu stim ce sa completam la ”forma juridica” si ”forma de proprietate”; in cazul mediatorilor ce alte puncte din aceasta declaratie se mai completeaza (date privind vectorul fiscal)?
Dupa completarea si depunerea acestei declaratii, ce alte declaratii mai trebuie depuse (Declaratia 200; 220; 392B) si care e momentul in care se depun aceste declaratii? Concomitent cu Declaratia 010? Aveti cumva modele completate a acestor declaratii?
Multumesc pentru ajutor.

Alte discuții în legătură

Firma noua mefistos mefistos Imi puteti spune va rog daca pentru un site online ce presteaza servicii dedicate persoanelor juridice este necesar infiintarea unui SRL platitor de TVA? Daca ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratie 112 la societate fara angajati jordach jordach Daca o firma nu are nici un angajat se mai depun declaratiile??? A avut angajati pana la 31 decembrie 2010… este inregistrat prin declaratia 010 ca ... (vezi toată discuția)
Declaratii pentru birou de mediator Ramona24 Ramona24 Buna ziua in noiembrie mam autorizat ca birou de mediator, deci sunt novice ..... va rog sa mi spuneti ce declaratii trebuie sa depun pentru 2013 ... (vezi toată discuția)