avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Depunere declaratie 112 la societate fara angajati
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Depunere declaratie 112 la societate fara angajati

Daca o firma nu are nici un angajat se mai depun declaratiile??? A avut angajati pana la 31 decembrie 2010… este inregistrat prin declaratia 010 ca platitor de contributii… daca se depun cum se procedeaza, va rog
Cel mai recent răspuns: traianct , utilizator 19:23, 3 Martie 2011
Vectorul fiscal se poate modifica .Modificarile datelor din Declaratia 010 trebuiau aduse la cunostinta organului fiscal intr-un termen de 30 de zile de la data producerii acestora ,prin completarea si depunerea declaratiei de mentiuni .

La sectiunea "Creante fiscale" - rubrica "Suma datorata/de plata" din
formular se completeaza cu cifra zero daca în perioada de raportare nu au
rezultat sume datorate/de plata pentru impozitul de venit si/sau contributiile
cuprinse în vectorul fiscal.
Necompletarea tabelului din aceasta sectiune pentru impozitul pe venit sau
contributia pentru care exista obligatia declarativa conform vectorului fiscal,
echivaleaza cu nedeclararea obligatiei respective, chiar ai în cazul în care în
perioada de raportare nu au rezultat sume datorate/de plata .

Depuneti declaratia 112 si modificati vectorul fiscal .
declaratia 112 se depune daca intreprinderea individuala nu mai are angajati incepind cu anul 2011 ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

D 112 Iustef Iustef Buna ziua! Cine ma poate ajuta cu completarea declaratiei D 112? Firma nu are activitate, nu are angajati si a depus pana acum declaratiile pe zero. In ... (vezi toată discuția)
Cum declar impozitul pe profit zero in d100? mihai_pirjol mihai_pirjol Buna seara, Am un SRL deschis de circa 3 luni de zile, nu am angajati. Pana acum am depus D100 si D102 pe zero. Acum 2 zile am fost sa depun din nou cele ... (vezi toată discuția)
Anexa privind vectorul fiscal - mod de completare Victorius Victorius La completarea cererii de inregistrare, anexa 1 referitor la inregistrarea fiscala nu stiu daca trebuie bifate casutele 6 - 12 (care se refera la contributiile ... (vezi toată discuția)