Buna seara,
Am un SRL deschis de circa 3 luni de zile, nu am angajati.
Pana acum am depus D100 si D102 pe zero.
Acum 2 zile am fost sa depun din nou cele doua declaratii si D100 mi-a fost respinsa pe motiv ca nu am declarat si impozitul pe profit, fiind sfarsit de trimestru.
Cum declar impozitul pe profit pe zero? Nu am emis nici o factura pana acum.
Seciunea B "Date privind creana fiscal"
Pentru fiecare impozit, tax sau contribuie prevzut în Nomenclatorul obligaiilor de plat
la bugetul general consolidat, datorat în perioada de raportare, se completeaz în acelai formular,
câte un tabel generat cu ajutorul programului de asisten, înscriindu-se în rândurile corespunztoare
(rd.1-rd.4) sumele reprezentând obligaiile constituite în perioada de raportare la care se refer
declaraia, în conformitate cu instruciunile de mai jos.
În situaia în care, în luna de raportare nu au rezultat sume datorate/de plat/de restituit
pentru impozitele, taxele sau contribuiile cuprinse în vectorul fiscal completat în conformitate cu
Ordinul ministrului finanelor publice nr.1103/2003 privind Procedura de completare a vectorului
fiscal i de notificare a contribuabililor privind datele înregistrate în vectorul fiscal, la rubrica “Suma
datorat/de plat” se înscrie cifra 0 (zero).
Necompletarea tabelului din seciunea B, pentru impozitul/taxa/contribuia pentru care exist
obligaie declarativ potrivit legii, echivaleaz cu nedeclararea obligaiei respective.
În situaia în care, în formularul 100 "Declaraie privind obligaiile de plat la bugetul general
consolidat" depus la organul fiscal competent pentru perioada de raportare, nu au fost cuprinse toate
impozitele, taxele i contribuiile pentru care exist obligaia declarrii, conform legii, pltitorul are
obligaia completrii i depunerii unui nou formular 100 pentru impozitele, taxele i contribuiile
nedeclarate.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Declaratia 300
Doina B
Buna ziua!
Cu scuzele de rigoare pt simplitatea intrebarii, nu-mi este clar ce trebuie sa trec la randurile 17.1 sub TOTAL TAXA COLECTATA, respectiv 27.1 ... (vezi toată discuția)