avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Frauda? Contract de munca contracost
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Frauda? Contract de munca contracost

buna ziua,am gasit un loc de munca pe un site,in germania la un hotel,ca agent de paza,am trimis un cv si mi sa raspuns ca 'sunt acceptat si ca trebuie sa trimit o copie dupa buletin,si adresa mea si persoana cu locul de munca mi-a spus ca actele sunt in regula doar ca trebuie sa platesc 'actele' si contractul care trebuie sa vina cica din Cameroon,si chiar cei de la Express mail service m-au sunat si contactat prin email sa achit o suma de 85 de euro pentru ceva ce nu am comandat,ce pot face in legatura cu asta?
Cel mai recent răspuns: ChavaLito , utilizator 12:31, 12 Iunie 2013
Sigur e un site piratat.Spuneti-le sa plateasca ei si sa va retina la primul salariu.
nu e un site piratat pntru ca e unul dintre cele mai populare din romania in toate domeniile,doar ca acel om cu care am vorbit mi-a lasat chiar si poza ca mi-a trimis coletul pe un curier international si ca trebuie sa platesc 85 de euro,asa scurt,pana atunci nu a zis nimic de bani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Returnare produse pentru srl alexpromote alexpromote Buna ziua, Am cumparat un produs ( lampa led manichiura ) de pe un site din Romania, in poza de pe site acest produs era de culoarea alba. Am citit la ... (vezi toată discuția)
Anulare comanda online dubioasa gfarcas gfarcas Sotia a vurt sa comande de pe un site online ceva medicament dar dupa urmarea catorva pasi site-ul nu functiona corespunzator si a fost sunata de catre un ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata. tocmai ce mi am luat o teapa pe internet si am ... Anonimulanon Anonimulanon Buna dimineata. Tocmai ce mi am luat o teapa pe internet si am decis sa va explic ce s a intamplat si ce sanse am sa rezolv ceva. Deci. In weekend am facut o ... (vezi toată discuția)