avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Anulare comanda online dubioasa
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Anulare comanda online dubioasa

Sotia a vurt sa comande de pe un site online ceva medicament dar dupa urmarea catorva pasi site-ul nu functiona corespunzator si a fost sunata de catre un "operator" cu mentiunea ca converastia e inregistrata etc. Dupa terminarea conversatiei a ramas sa trimita ceva colet de vreo 900 lei prin curier.
Avand dubii, sotia m-a rugat sa arunc o privire. Site-ul e plin de probleme dubioase la fel si profilul de fb [ link extern ]

Am trimis un reply la email de comanda (care aveau greseli gramaticale oricum).

Intrebarea mea este, daca ei trimit coletul (avand in vedere ca e la moda abuzul emotional al excrocilor), am o problema daca refuz coletul, mai ales daca am trimis email prin care vreau sa anulez comanda?
Cel mai recent răspuns: YoAlle , utilizator 16:21, 15 Mai 2023
Buna ziua,

Este dreptul dvs sa refuzati o comanda .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traficul de produse sau substanţe toxice (art.359 ncp) art. 271 din legea nr. 86/2006 privind codul vamal al pomâniei cu aplic. art. 38 alin. 1 c.p. neowise neowise Buna ziua tuturor! Titlul pe care l-am pus mai sus este obiectul dosarului meu. Anul trecut am comandat un puternic antidepresiv pe un site popular din China, ... (vezi toată discuția)
Probleme transport cu dhl din china laurcrv laurcrv Salut, am comandat din China o pereche de adidasi prin agentul de curierat Superbuy si am declarat valoare 16$, ieri am primit mesaj de la DHL sa trimit CNPul ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata. tocmai ce mi am luat o teapa pe internet si am ... Anonimulanon Anonimulanon Buna dimineata. Tocmai ce mi am luat o teapa pe internet si am decis sa va explic ce s a intamplat si ce sanse am sa rezolv ceva. Deci. In weekend am facut o ... (vezi toată discuția)