avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca

daca sunt functionar public ma pot angaja in timpul liber, respectiv sambata si duminica, la un post local de radio pentru realizarea unei emisiuni cultural-informative?
se poate face un contract de munca cu timp partial?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:04, 8 Martie 2009
Funcţionarii publici nu pot deţine alte funcţii şi nu pot desfăşura alte activităţi, remunerate sau neremunerate, în cadrul regiilor autonome, societăţilor comerciale ori în alte unităţi cu scop lucrativ, din sectorul public sau privat, în cadrul unei asociaţii familiale sau ca persoană fizică autorizată;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functionari publici uniti-va!!!!! cetateanuly cetateanuly \"Este de reţinut că dreptul la muncă al unei persoane nu poate forma obiectul vreunei îngrădiri sau limitări, fiecare persoană fiind ... (vezi toată discuția)
Buna seara. doresc sa va intreb, am un srl la care sunt administrator ... Pop Claudia92 Pop Claudia92 Buna seara. Doresc sa va intreb, am un Srl la care sunt administrator si doresc sa ma angajez în administrația publică. Intervine conflictul de interese ... (vezi toată discuția)
Functionar public bobo24 bobo24 buna ziua va rog spuneti-mi daca un functionar public poate incheia asigurari: pensii private, asigurari de viata, de lucuinte etc multumesc (vezi toată discuția)