avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executori judecatoresti
Discuție deschisă în Executare silită

Executori judecatoresti

Care e diferenta intre Uniunea Nationala a Executorilor Judecatoresti si Camera Executorilor Judecatoresti de pe langa Curtea de Apel?
Executorii Judecatoresti au aceleasi competente si raspunderi indiferent de institutia in care sunt membri?
Cel mai recent răspuns: Monica Hanganu , Mediator 11:16, 12 Iunie 2013
Camera executorilor judecatoresti de pe langa Curtea de apel apartine de Uniunea nationala a executorilor judecatoresti. Este o subramura a uniunii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comportament neadecvat executor judecătoresc inimadistrusa inimadistrusa As dori sa aflu unde pot sa adresez nemultumirile pe care le am vizavi de compotamentul unui executor judecătoresc. (vezi toată discuția)
Unde ajunge dosarul de executare silita in cazul in care executorul bancar devenit executor judecatoresc va apartine altei curti de apel decat dosarul pe care l-a instrumentat? rolandrechts rolandrechts In speta, executorii bancari ai unei banci dintr-un judet, gestionau dosarele de executare silita a sucursalelor bancii din judetele limitrofe. In baza legii ... (vezi toată discuția)
Executare silita alexis007 alexis007 Situatie: M-am adresat unui executor judecatoresc cu cerere si titlu executoriu, pentru a recupera suma de 6000RON. Mi s-au pus intrebari referitoare la ... (vezi toată discuția)