avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... comportament neadecvat executor judecătoresc
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

comportament neadecvat executor judecătoresc

As dori sa aflu unde pot sa adresez nemultumirile pe care le am vizavi de compotamentul unui executor judecătoresc.
Cel mai recent răspuns: inimadistrusa , utilizator 22:39, 30 Ianuarie 2017
La Uniunea Nationala a Executorilor Judecatoresti sau la Camera Executorilor Judecatoresti de pe langa Curtea de Apel de care apartin.
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executori judecatoresti branzovenescu branzovenescu Care e diferenta intre Uniunea Nationala a Executorilor Judecatoresti si Camera Executorilor Judecatoresti de pe langa Curtea de Apel? Executorii ... (vezi toată discuția)
Unde as putea face o reclamatie unui executor judecatoresc?o ... Florina@123 Florina@123 Unde as putea face o reclamatie unui executor judecatoresc?o adresa de e-mail (vezi toată discuția)
Se poate schimba 'unilateral' executorul judecatoresc ? imeime imeime Am o hotarare judecatoreasca investita cu form. exec. pentru drepturi salariale. M-am adresat executorului de un an de zile incheiat. Nu s-a rezolvat nimic si ... (vezi toată discuția)