avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Conflict cu Autoritate publica - cum se poate rezolva ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Conflict cu Autoritate publica - cum se poate rezolva problema?

Buna seara. In anul 2004 s-a introdus un dosar pentru acordarea unei locuinte ANL. Dosarul a fost completat periodic, la un moment dat s-a ratacit, regasit, se promitea mereu ca va fi luat in discutie si va fi analizat. Au fost si audiente la primar, contact si telefoane cu functionarul public care se ocupa de aceste dosare. Astazi, functionarul respectiv suna si anunta ca exista doua apartamente disponibile din care unul poate fi repartizat solicitantului despre care este vorba, dar... surpriza! : verificand dosarul a constatat ca solicitantul a implinit acum o luna jumatate varsta de 36 de ani si nu mai are dreptul de a primi o locuinta ANL conform legii! Mi se pare incredibil ca, dupa 9 ani, in care ai repartizat locuinte pe criterii care de multe ori sunt indoielnice, sa vii sa spui ca solicitantul nu mai poate beneficia deoarece, scuzati, a depasit varsta. Va rog sa-mi spuneti cum se poate ataca aceasta comunicare si care ar fi caile de atac. Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Locuinte anl Danutza69 Danutza69 Buna ziua! Am o intrebare privind pct.1 din HG 592/2006 prin care se spune ca ,,titularul cererii de repartizare a unei locuinte pentru tineri, trebuie sa fie ... (vezi toată discuția)
Locuinta pentru functionarii publici cielodellasera cielodellasera Buna ziua. Nu stiu daca subiectul pe care il propun se incadreaza in aceasta tema. As dori sa stiu daca exista vreo reglementare legala prin care sa se ... (vezi toată discuția)
Acordarea locuintelor tip anl in regim de inchiriere SilviuMihai SilviuMihai sotia are o cerere de obtinere o lovuinta anl in regim de inchiriere de aproximativ 3 ani, dupa ce ne-am casatorit am adugat la dosar certificatul de casatorie ... (vezi toată discuția)