avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Costuri vanzare - cumparare imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Costuri vanzare - cumparare imobil

buna ziua, a-si dori sa stiu care sant costurile actelor de vanzare cumparare pentru o casa in valoare de 90.000 si ce trebuie sa platesc eu ca cumparator, va multumesc
Cel mai recent răspuns: Monica Hanganu , Mediator 10:38, 12 Iunie 2013
Intrati pe site-ul urmator si veti putea afla informativ valoarea taxelor :
[ link extern ]

De ce spun "informativ"?
Daca preţul convenit de părţi pentru imobil este inferior celui rezultat din expertizele UNNPR privind valorile proprietăţilor imobiliare, taxele se vor calcula folosind valoarea rezultată din aceste expertize ( cunoscute şi sub numele de "ghiduri imobiliare notariale" sau "grile notariale")

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa notar lazarlivia lazarlivia Cand se cumpara o locuinta si se declara la notar o anumita suma, notarul trebuie sa taxeze in functie de pretul declarat sau trebuie luat in calcul pretul ... (vezi toată discuția)
Taxe vanzare imobile la notariat prea mari ! romanasul romanasul un mic ex: Am o casa de vanzare in sect 2 construita inainte de anul 2000 cu teren aferent. Conform ghidului notarial taxele de vanzare sunt ... (vezi toată discuția)
Valoarea actelor notariale DianaLL DianaLL Buna ziua ! Aveti idee unde as putea gasi pe net grilele de evaluare a imobilelor? Zilele astea vreau sa fac acte de vanzare-cumparare a casei parintilor ... (vezi toată discuția)