avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cod COR_fisa postului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cod COR_fisa postului

Buna ziua,

Urmeaza sa angajam o persoana (cu studii superioare) in departamentul marketing.Persoana respectiva nu are experienta si vrem sa o angajam pe postul de asistent marketing, dar nu exista cod COR pt aceasta functie. Este corect sa ii trec un cod COR care contine o functie apropiate functiei de asistent marketing? este corect ca in fisa postului sa apara codul COR X si apoi sa fie specificata functia reala asistent marketing. De asemenea ca si responsabilitati sa fie trecute cele reale, adica ce face persoana respectiva ca si asistent marketing.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:28, 12 Iunie 2013
Functia reala e cea prevazuta de COR. Nu puteti inventa functii.
In schimb puteti stabili in Fisa postului toate sarcinile si atributiile pe care le considerati specifice cerintelor postului respectiv, cu respectarea prevederilor legale.

In concluzie ii puteti acorda o functie apropiata de ceea ce doriti sa faca in realitate, avand grija ca in FP sa fie inscrise toate sarcinile si atributiile pe care le doriti.
Da, se poate folosi o functie prevazuta in COR care poate sa aiba atributii similare functiei dorite de dvs.

De exemplu, cod 243203 - Referent de specialitate marketing

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent ajutor, va rog :) denisa_eu denisa_eu Buna ziua, la noul loc de munca nu exista fise de post iar printre sarcinile primite, apare si intocmirea acestora. I-am adus la cunostinta angajatorului ca ... (vezi toată discuția)
Cod cor cami_mititica cami_mititica Buna ziua, recent s-a infiintat in cadrul institutiei unde lucrez un nou departament, acela de colectare debite. 5 dintre colegii mai vechi vor fi Ofiteri ... (vezi toată discuția)
Functie conform cor pentru functionar birou BG BG Va rog sa ma ajutati sa identific functia conform COR potrivit careia poate fi angajata o persoana care asigura comunicarea cu clientii unei societati de ... (vezi toată discuția)