avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu medical cod 06 viza medic de familie?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu medical cod 06 viza medic de familie?

Buna ziua,

Am fost la urgenta pentru un picior contuzionat, medicul specizlist mi-a eliberat un CM dupa ce am fost consultat, mai e necesara vizarea concediului de catre medicul de familie, eu am cautat in legislatie si nu sunt lamurit!

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 10:51, 13 Iunie 2013
1. Daca va uitati bine pe certificatul medical, sus, este o rubrica unde semneaza si medicul de familie pentru luare in evidenta.

2. Este si normal ca toate certificatele medicale sa fie luate in evidenta de medicul de familie deoarece el este cel care tine evidenta starii de sanatate a unei persoane si bolile de care sufera.

3. Cititi ORDIN Nr. 233/125 din 14 martie 2006 pentru aprobarea modelului unic al certificatului de concediu medical şi a instrucţiunilor privind utilizarea şi modul de completare a certificatelor de concediu medical pe baza cărora se acordă indemnizaţii asiguraţilor din sistemul asigurărilor sociale de sănătate al MINISTERULUI SÃNÃTÃŢII si CASEI NAŢIONALÃ DE ASIGURÃRI DE SÃNÃTATE – M.O. 254 din 21 martie 2006

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza medic de familie pe concediu medical AdiClej AdiClej Buna ziua, am predat la firma la care lucrez 2 concedii medicale, unul eliberat de medicul U.P.U., celalalt fiind eliberat de medicul specialist, ortoped, ... (vezi toată discuția)
Certificatul de concediu medical Full Cost Visibility S.r.l. Full Cost Visibility S.r.l. Buna ziua, am o nelamurire: pe certificatul de concediu medical isi pun parafa si semnatura mai multi medici (medic familie, medic sef sectie...). pe care ... (vezi toată discuția)
Viza concediu medical de la medicina muncii. mailoftraian mailoftraian Buna , urmatoarea situatie : De cate ori beneficiez de concdiu medical sunt obligat prin Regulamentul interior al Angajatorului sa vizez adeverinta de ... (vezi toată discuția)