avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cerere de redactarea deciziei de la inalta curte
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

cerere de redactarea deciziei de la inalta curte

buna ziua ma inatati va rog cum pot obtine mai repede decizia de la inalta curte procesul a fost in 18 mai am sunat la arhiva si nu este redactata va rog e urgent vrea sa fac revizuire
Cel mai recent răspuns: aleale88 , utilizator 19:34, 13 Iunie 2013
Cererea de revizuire trebuie sa o faceti fara a astepta motivarea deciziei.Pentru revizuire codul de procedura civila prevede anumite termene de introducere, in majoritatea situatilor de la pronuntare si nu de la comunicare. Motivarea cererii de revizuire o faceti dupa comunicarea deciziei. Cititi art.323, 324 c.pr.civ.
este dosar penal nu civil si aici este termen ßeu mergem pe descoperi de fapte noi si marori si inscrisuri si mai multe

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revizuire decizie tribunal obiect fond funciar Adriana B Adriana B Desi am castigat in prima instanta, judecatoria admitandu-mi cererea de reconstituire a dreptului de proprietate in baza Legii nr. 18/1991, comisia locala a ... (vezi toată discuția)
Cerere de revizuire - respectare termen adiadiadi adiadiadi Buna ziua . S-a respins prin decizie pe 14.02.2013 recursul intr-o cauza civila, la curtea de apel; sentinta a ramas irevocabila iar judecarea s-a facut dupa ... (vezi toată discuția)
Alta cale de atac? Artigas Artigas Va salut, Am ajuns la finalul unui proces,Inalta Curte de Casatie si Justitie pronuntand hotararea definitiva in favoarea mea.Va rog sa-mi spuneti ce cale ... (vezi toată discuția)